Inhoud: 12.5 literInhoud: 5 literVerwerking: KwastVerwerking: RollerVerwerking: Verfspuit

Vandaag besteld = binnen twee werkdagen geleverd!

Toepassing

Binnen of Buiten?: Buiten

Eigenschappen

Eigenschappen: BrandvertragendEigenschappen: ComfortverhogendEigenschappen: EnergiebesparendEigenschappen: In alle kleuren leverbaarEigenschappen: Matte uitstralingRd-waarde

Beschrijving

ThermoPassive is geschikt voor daken met een continue waterbelasting. ThermoPassive is een gebruiksklare, milieuvriendelijke, reukloze, vloeibare dakafwerking op basis van siliconen en vrij van vluchtige stoffen.
Dit één-componenten systeem is bestemd voor zowel renovatie als afwerking. ThermoPassive is bestand tegen stilstaand water en blijvend elastisch, UV-bestendig, zonlichtreflecterend, milieuvriendelijk en voorzien van brandclassificatie EU-klasse B roof (T1).
ThermoPassive behoort niet tot de producten van ClimateCoating en wordt ook niet bij SICC in Berlijn geproduceerd.

Temperatuurregulerend
De witte dakcoating werkt in hoge mate zonlichtreflecterend waardoor gebouwen niet overmatig opgewarmd worden. Door deze zonlichtreflectie kunnen de energiekosten voor de airconditioning sterk worden verminderd, immers wat niet wordt opgewarmd hoeft ook niet gekoeld te worden.

Langdurige bescherming
Het systeem biedt langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden en (stilstaand) waterbelasting. Waar ThermoActive moeite heeft met stilstaand water op een dak, kan ThermoPassive daar juist uitstekend tegen. Wanneer ThermoPassive is aangebracht door een erkende applicateur, zit er 10, 15 of 20 jaar garantie op het systeem. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Verwerking
ThermoPassive laat zich eenvoudig verwerken. Dit kan eenvoudig gerolt of gespoten worden. ThermoPassive gaat over de oude dakbedekking heen, dus geen sloop en afvoer van materialen. Er wordt geen gebruik gemaakt van open vuur of hete vloeistoffen.

Het theoretisch verbruik van ThermoPassive bij een vereiste laagdikte van 0,8 mm ligt bij 1 kg voor 1 m2.

Documenten & media