Onze keramische filters ‘ThermoProtect’ en ‘History’ voor de buitengevel zijn de eerste energiebesparende en CO2-reducerende muurbehandelingsproducten die ondergebracht kunnen worden in een 10-jarige verzekerde garantie: ClimateCoating Garant!
Dat deze garantie zowel het materiaal, de applicatie als steigermaterieel dekt is een absolute Nederlandse primeur!

Dit unieke garantieconcept van verzekeraar Euracor is mogelijk omdat de kwaliteit en levensduur van de energiebesparende filtertechnologie beproefd is. Er zijn overigens objecten behandeld waarvan de filters na 15 jaar nog in tact zijn. We kunnen u niet beloven dat ClimateCoating eeuwig meegaat maar wel extreem lang!

Meer weten?

Meer informatie over ClimateCoating Garant? Neem gerust contact met ons op.
Neem contact op

Vanuit zowel opdrachtgevers als gespecialiseerde onderhoudsbedrijven klinkt al lang de roep om een verzekerde garantie op het gehele werk, die de opdrachtgever totale financiële zekerheid biedt, zelfs bij een faillissement van een bedrijf. De uitgebreide garantie past in de servicegerichte aanpak van ClimateCoating.

Met ClimateCoating profiteert men niet alleen van de unieke producteigenschappen van de keramische filtertechnologie, zoals een actieve ontvochtigende werking, minder opwarming van het gebouw in de zomer en een lagere energierekening/CO2-uitstoot in de winter, maar weet de opdrachtgever zich nu ook 10 jaar lang financieel verzekerd van een onderhoudsvrije gevel. ClimateCoating geeft deze garantie als enige in de markt. Vastgoedonderhoudsbedrijven en (restauratie)schildersbedrijven kunnen zich hiermee extra onderscheiden naar opdrachtgevers in de markt.

ClimateCoating Garant start met een projectgebonden advies op maat. Het aanbrengen van het keramische filter moet worden uitgevoerd door een door ClimateCoating erkend applicatiebedrijf, dat gecertificeerd is voor ClimateCoating Garant en beschikt over bewezen vakmanschap en kennis van ClimateCoating. Alle partijen conformeren zich aan het projectadvies. Met een voorinspectie en eindinspectie door het onafhankelijke controlebureau Afbouw Gevelsupport BV wordt de kwaliteit van de applicatie beoordeeld en gewaarborgd. Wanneer het werk gereed is, en voldoet aan de gestelde eisen, kan de verzekerde garantie ingaan en wordt het garantiecertificaat afgegeven.