Evisiun Totaal vastgoed Onderhoud heeft afgelopen maand een aanvang gemaakt met het opknappen van de- ruim 100 veelal particuliere –  woningen op Droompark Schoneveld in Breskens.  Na een grondige inspectie worden de eventuele gebreken hersteld en de buitengevels worden afgewerkt met ThermoShield Nature.

Men heeft o.a. voor ThermoShield gekozen vanwege haar zeer lange levensduur. Het keramische filter in ThermoShield werkt zonlichtreflecterend waardoor de gevel niet overmatig opgewarmd wordt.
De zonlichtreflectie in de lichte uitvoering bedraagt maar liefst 86% en de donkere kleur nog steeds meer dan 50%. Deze hoge zonlichtreflectie gaat materiaal-uitzetting en scheurvorming die als gevolg daarvan optreedt tegen. Daarnaast wordt het schadelijke UV-licht gefilterd, waardoor de geveldelen langdurig extra beschermd blijven.

Daarnaast zorgt het keramische filter voor een actieve ontvochtiging van de houten delen zonder dat de delen uitdrogen. Bij regen sluit het keramische filter zich af en zorgt ervoor dat vocht van buiten moeilijk kan binnendringen. Tenslotte kunnen door de ontvochtigende werking de schimmels, algen en mossen zich nauwelijks op de delen ontwikkelen.

ThermoShield Nature zorgt voor een langdurige bescherming tegen invloeden zoals neerslag, smog, zuren en zouten. Het robuuste en elastische keramische filter wordt niet bros en veroudert niet of nauwelijks. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes in het filter.

ThermoShield geeft – in samenwerking met Evisiun – een garantie af van vijf jaar! Dit certificaat garandeert dat het aangebrachte ThermoShield-systeem:

  • voldoende bescherming zal bieden tegen aantasting van de ondergrond ten gevolge van niet-mechanische invloeden van buitenaf;
  • voldoende aan de ondergrond zal blijven hechten;
  • blijvende flexibiliteit en als zodanig geen of weinig craquelé zal vertonen;
  • niet of nauwelijks zal verpoederen of verkrijten.

Vergelijkbare referenties