In februari 2021 heeft Sommer Schilderwerken, in opdracht van woningbouw vereniging Domesta, de binnenwanden geschilderd van het Bastion inloophuis in Coevorden.

Het inloophuis is een ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische beperking. Ze zijn hier van harte welkom voor een kopje koffie, een lunch of een eenvoudige maaltijd. Daarnaast kan men in een beschermde omgeving samen aan herstel werken. Tevens zijn er ontspanningsactiviteiten, hobbymatige activiteiten of sport. Daarnaast organiseert men geregeld informatieavonden om handvatten te bieden voor een zo zelfstandig mogelijk leven. Voorbeelden zijn ondersteuning bij de financiële situatie door de Belastingtoko of discussieavonden met uitkeringsinstanties. De inloophuizen zijn, in tegenstelling tot de meeste andere diensten, ook toegankelijk voor bezoekers zonder een indicatie.

Domesta heeft voor ClimateCoating ThermoPlus gekozen vanwege haar akoestiek-verbeterende eigenschappen. De keramische bolletjes zorgen voor een diffuse weerkaatsing van de geluidsgolven. Hierdoor vermindert het ‘galmeffect’  en alles klinkt warmer. ThermoPlus is in alle kleuren leverbaar en daar is dan ook handig gebruik van gemaakt om meer kleur op de, maar liefst 7 verdiepingen, te krijgen.

Zie ook deze mooie video met de klant aan het woord!

Vergelijkbare referenties