Partij-Wittem, één van de tien kerkdorpen van de Gemeente Gulpen-Wittem in het zuiden van Limburg, is een juweeltje rijker. Deze villa is de afgelopen weken door schildersbedrijf Klaus Heij verduurzaamd met het keramische filter van ThermoShield Exterieur. Verfgroothandel Mooij heeft hierbij een adviserende rol gehad en het materiaal geleverd.

ThermoShield is een hightech keramisch filter. Samen met andere bestanddelen laat het zich verwerken als muurverf. Het is extreem sterk en elastisch en geldt ook als buitentoepassing. Het is bovendien een gecertificeerd milieuvriendelijk vloeibaar keramisch filter met een zeer lange levensduur en eigenschappen. Zowel het leefcomfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren en de energiekosten verlagen.

Onze keramische filters ‘Exterieur’ en ‘History’ voor de buitengevel zijn de eerste energiebesparende en CO2-reducerende muur behandelingsproducten, die ondergebracht kunnen worden in een 10-jarige verzekerde garantie: ThermoShield GarantDat deze garantie zowel het materiaal, de applicatie als steigermaterieel dekt is een absolute Nederlandse primeur!

Dit unieke garantieconcept van verzekeraar Euracor is mogelijk omdat de kwaliteit en levensduur van de energiebesparende filtertechnologie beproefd is. Er zijn overigens objecten behandeld waarvan de filters na 18 jaar (zie bovenstaande afbeelding van de woonboerderij in Sint Jansklooster) nog in tact zijn. We kunnen u niet beloven dat ThermoShield eeuwig meegaat maar wel extreem lang!

Vergelijkbare referenties