Op 18 juni 2021 werd Leersum getroffen door een verwoestende valwind zo ook deze woning aan de Koningin Julianalaan.

Na alle herstelwerkzaamheden is de buitengevel in juni 2022 door Schildersbedrijf Krommerijnstreek uit Langbroek behandeld met de ClimateCoating ThermoProtect.

Het keramische filter van ClimateCoating is een zeer effectieve afwerking van de buitengevel. Het heeft een grote, positieve invloed op bepalende factoren in ons binnenklimaat zoals temperatuur en vocht, maar ook  op de onderhoudsinterval. Het filter is ultra dun, robuust en flexibel en leverbaar in alle mogelijke kleuren.

De filtertechnologie is volstrekt uniek en laat zich eenvoudig als een muurverf aanbrengen. Na droging blijft er een keramisch ‘net’ over: het keramische filter. Het reflecteert de warmtestraling welke tijdens het stookseizoen van binnen naar buiten trekt en reflecteert ’s zomers de warmte van de zon. Het vocht wordt uit de gevel onttrokken en neerslag heeft geen invloed op het vochtgehalte van de gevel. En ‘last but not least’ ClimateCoating behoort – mede door de extreem lange levensduur – tot de meest duurzame producten op de markt en dat is goed voor ons klimaat en je portemonnee.

Vergelijkbare referenties