In 2017 is deze villa behandeld met ThermoShield Exterieur.

Schildersbedrijf Bazen uit Herkingen heeft het keramische filter op vakkundige wijze aangebracht.

Het ThermoShield keramische filter is bijzonder geschikt als afwerking van de buitengevel. Het heeft een grote, positieve invloed op bepalende factoren in ons binnenklimaat zoals temperatuur en vocht, maar ook  op de onderhoudsinterval. Het filter is ultra dun, robuust en flexibel en leverbaar in alle mogelijke kleuren.

De filtertechnologie is volstrekt uniek en laat zich eenvoudig als een muurverf aanbrengen. Na droging blijft er een keramisch ‘net’ over: het keramische filter. Het reflecteert de warmtestraling welke tijdens het stookseizoen van binnen naar buiten trekt en reflecteert ’s zomers de warmte van de zon. Het vocht wordt uit de gevel onttrokken en neerslag heeft geen invloed op het vochtgehalte van de gevel. En ‘last but not least’ ThermoShield behoort – mede door de extreem lange levensduur – tot de meest duurzame producten op de markt en dat is goed voor ons klimaat en je portemonnee.
Klinkt een vloeibaar filter je overigens vreemd in de oren? Niet als je bedenkt dat alle zonnebrandartikelen flinterdunne, vloeibare UV-filters bezitten.

Vergelijkbare referenties