Onder het motto “eerst zien, dan geloven”, heeft Jan Klaaysen, van het gelijknamige schildersbedrijf, op 22 juni 2010 ThermoShield TopShield op zijn eigen dak aangebracht.

Een dag later lag de binnentemperatuur al overdag 7C lager! Voorheen ging bij buitentemperaturen boven 25C. de airco ‘s morgens om 07.00 uur aan, nu om 10.00 uur. En dat scheelt ook nog eens in de portemonnee” aldus Jan Klaaysen, directeur van het  schildersbedrijf op Urk.

Hans Hofmeijer, verkoopleider over de vestigingen Zwolle, Enschede en Hengelo van verfgroothandel Mooij Verf, had een donkerbruin vermoeden dat zijn klant Jan Klaaysen wel geïnteresseerd zou zijn in een dergelijk, innovatief product.
“Het is een bijzonder keramisch filter dat het directe zonlicht tot wel 86% reflecteert en daarmee de warmtelast terugdringt. Ideaal bij platte daken en in elke kleur leverbaar.
Bovendien volledig oplosmiddelvrij.

Jan was overigens ook erg te spreken over de wijze van aanbrengen, zo gemakkelijk. Twee lagen, direct over de dakbedekking. Geen gespetter, makkelijk te verdelen”!

Na ruggespraak met Jan in 2017 blijkt ThermoShield TopShield nog steeds te functioneren. En het dak, geen spoortje van veroudering te bekennen.

Eindelijk een echte aanrader!

Vergelijkbare referenties